Ja comença a anar-se el bon temps però ens dóna el mateix perquè el gaspatxo ens encanta com també aquest *video que hem trobat en *Vimeo de com fer-ho. Menjar sa, rica, econòmica i no fa falta ser un Arguiñano per elaborar-ho.
Recent Posts
Categories
-
Van Van Mercat Gastronòmadasetembre 19th, 2014
-
Julia Child “French Chef”setembre 29th, 2014
-
Puding d’ou a la japonesanovembre 21st, 2014
-
¡Bones i sucoses notícies!novembre 25th, 2014
-
Puding d’ou a la japonesanovembre 21st, 2014
-
Julia Child “French Chef”setembre 29th, 2014
-
Van Van Mercat Gastronòmadasetembre 19th, 2014
-
Como ens agrada el Gaspatxo!setembre 16th, 2014
-
Cone-ing la nueva moda-novatada a los dependientes de Mc Donaldssetembre 16th, 2014
-
Hamburguesa negre a Burger King Japósetembre 16th, 2014
-
Por què els dijous Paella?setembre 16th, 2014
-
Hora de Aventuras ja té llibre de receptessetembre 16th, 2014
-
El deliciós “Pepito”, qui ho va batejar?agost 29th, 2014
-
Finalista Masterchefjuliol 24th, 2014
-
Gràcies Katy!juliol 24th, 2014
-
El fotògraf Donen Bannino i les dietes de les famosesjuliol 24th, 2014
-
Banderes amb aliments nacionalsjuliol 31st, 2012