Anul·lació del menú:

Si el dia es complica o canvies d’idea i desitjes anul.lar el menú sol.licitat, trúcans al 933 092 312 (de 10 a 16hs) o ens pots escriure a hola@lasencarnas.es. Pero ojo; no serà possible anular un menú després de les 10:00h. del mateix dia de la seva entrega, aixó es així per no malgastar recursos i poder sempre oferir menjar de qüalitat a preus baixos.

Reemborsament:

En cas que fessis el pagament online i després anul·lessis la teva comanda, la devolució la realitzarem al teu número de compte.

Costos d’enviament:

és gratis. No has de preocupar-te per fer una comanda mínima.

Condicions de lliurament de comanda:

El nostre lliurament del menú es realitza de 12:00 a 14:00, en aquest interval serà lliurada el menjar. En cas de temporal o problemes metereològics pot ser que el lliurament s’allargui una miqueta més. El client es responsabilitza d’atendre al repartidor per recollir el seu menjar en aquest interval d’hores. Si es dona el cas que no es troba al client, es deixarà per repartir després de les 14.00. Si no es trobés en l’horari de lliurament en l’adreça que ens ha facilitat i la comanda ha estat pagat online, no es retornarà l’import.

Per a qualsevol altre dubte, suggeriment o comentari pots contactar amb nosaltres en hola@lasencarnas.es – 93 309 23 12

DADES FISCALS:

Pablo Dominguez Martínez
Calle de Sardenya, 65 08018 Barcelona
NIF: 46241122J